You cannot place a new order from your country. United States

pearly

pearly

Pearly a Lady-Comp egy kisebb változata. Ez egy könnyű és diszkrét cikluskomputer, amely 6 napra előre jelzi a termékenységet és a várható menstruációt. Okostelefonhoz csatlakoztatható, hogy még több adatot kapj a ciklusodról. Minden egyben, amire szükséged van a termékeny és terméketlen napok meghatározására!

Használat
Orvosi alapok
Előnyök


Kicsi készülék – nagy változás

Pearly különösen alkalmas azoknak a nőknek, akik az igazán fontos dolgokra összpontosítanak, valamint szeretnének okostelefonjukon is hozzáférni az adataikhoz. Természetesen a pearly - mint minden más készülékünk – önálló eszközként is használható. A készülék bármilyen bővítés nélkül azonnal használatra készen áll.

Termékenységi jelzés

A termékenység jelzése

Miután elvégezted a napi hőmérséklet mérését, a pearly azonnal megmutatja az aznapi termékenységi jelzést a színes körök alatti nyíllal (piros=termékeny, zöld=terméketlen). Ez a jelzés 99,3% megbízhatóságú és a következő 24 órára érvényes. A termékenységi előrejelzést megnézheted a következő 6 napra, valamint visszanézheted az elmúlt 99 nap hőmérsékleti és termékenységi információit is.

További részletek a megbízhatóságról


Pearl-indexe = 0,799 nap előzmény megtekintése

Cikluselemzés

Cikluselemzés

Csatlakoztasd a pearly-t a számítógéphez USB kábel, vagy bluetooth segítségével (applikáció hamarosan elérhető), majd töltsd fel adataidat a honlapunkon található cikluselemző programba, hogy részletes elemzést kapj a ciklusodról. Ezeket az adatokat ki is nyomtathatod és megmutathatod az orvosodnak további elemzésre.

Cikluselemzés minta
Tovább az elemző programhoz


USB kapcsolat

Okos háttérvilágítás

Okos háttérvilágítás

Az lcd képernyő háttérvilágításának köszönhetően a pearly minden szükséges termékenységi információt könnyen érthetően jelez, még a sötétben is. A mérés elvégzése után a napi termékenységi jelzéstől függően a képernyő háttérvilágítása megváltozik zöldre, sárgára vagy pirosra.


Összehasonlítás Lady-Comp és pearly:

A pearly megbízhatósága 99,3%, de kevesebb funkcióval rendelkezik, mint a Lady-Comp. Tekintsd meg összehasonlító táblázatunkat!


pearly lady-comp
pearly Lady-Comp
99 360
99,3% 99,3%
7 x 10cm 9 cm
60 gr 130 gr
119 900 Ft 179 900 Ft

Online bestellen

Rendeld meg most online a Lady-Compot otthonodba!

Online rendelés

Összehasonlítás

Hasonlítsd össze cikluscomputereinket, és válaszd ki a neked megfelelő modellt.

Összehasonlítás

Kapcsolat

Szeretnél többet megtudni, mielőtt választasz a Lady-Comp készülékek között? Lépj kapcsolatba szakembereinkkel.

Kapcsolat