You cannot place a new order from your country. United States

Egészséges

Egészséges

A hormonális fogamzásgátlók befolyásolják a szervezeted hormonális egyensúlyát. A Lady-Comp segítségével megszabadulhatsz ettől a problémától. A tested teljesen természetesen fog működni.

Tisztában van azzal, hogy

Tisztában vagy azzal, hogy

Mikor van ovulációd, termékeny és terméketlen fázisod? A Lady-Comp megmutatja, hogy mikor, melyik fázisban van a ciklusod. Nem kell félned vagy meglepődnöd. Mindig tudni fogod, hogy mi történik a testedben.

Érezze a libidót

Érezd újra a libidót

A hormonális fogamzásgátlás negatív hatással van a libidódra. Az ovuláció hiánya a szexuális izgalom és örömének hiányához vezet. Védekezz néhány napig óvszerrel, a terméketlen fázisban teljesen biztonságban vagy.

Ön védett

Védett vagy

Ciklusonként csak néhány napig vagy termékeny. Most már pontosan tudni fogod, hogy melyik napokról van szó. Óvszert csak akkor kell használnod, amikor termékeny napjaid vannak, nem pedig a teljes ciklusod alatt.

Organikus

Organikus

Egészséges táplálkozás, természetgyógyászat, sport és meditáció. Mindez hozzájárul a felelős és egészséges életmódhoz. Tedd ugyanezt a fogamzásgátlással is!

Tudja, mikor kell tervezni

Tudod, mikor kell tervezni

A teherbeesés manapság sok nő számára egyre nagyobb problémát jelent. A külső tényezők hatása itt nagy jelentőséggel bír. A Lady-Comp támogatja ezt a folyamatot, így nem maradhatsz le a megfelelő pillanatról.

A Lady-Compnak sokkal több előnye van...

Hogyan befolyásolja a Lady-Comp a pénzügyeimet?

Hogyan befolyásolja a Lady-Comp a pénzügyeimet?

A Lady-Comp egyszeri kiadás, további rejtett költségek nélkül. Egyszer fizetsz - de sok éven át használod. Hosszú távon nemcsak a fogamzásgátlással kapcsolatos kiadásokon, hanem a kezeléseken és az orvosi látogatásokon is több tízezer forintot takaríthatsz meg. A fogamzásgátló kiadások témája eltűnik a költségvetésedből!

Hogyan fogja a Lady-Comp megkönnyíteni az életét?

Hogyan fogja a Lady-Comp megkönnyíteni az életedet?

Ahelyett, hogy te végeznéd el a megfigyeléseket és elemzéseket, a készülék megteszi mindezt helyetted, összegyűjti az adatokat és diagnosztizálja azokat. Többé nem kell azon gondolkodnod, hogy helyesen értelmezed-e a termékenységedet, a Lady-Comp megteszi helyetted.

Mennyi időt takaríthat meg?

Mennyi időt takaríthatsz meg?

Napi egy perc elég. Csak 60 másodperc! A ciklusfigyelés és a fogamzásgátlás olyan témák, amelyeken sokat gondolkodunk, különösen, ha el akarjuk kerülni a meglepetéseket. Egy perc az az idő, ami a méréshez és a diagnózis leolvasásához szükséges. Töltsd a maradék idődet olyan dolgokkal, amelyek nagy örömet okoznak. Hagyd, hogy a Lady-Comp gondolkodjon helyetted!

Befolyásolja-e a Lady-Comp használata az egészségemet?

Befolyásolja-e a Lady-Comp használata az egészségemet?

A Lady-Comp segítségével nem kell hormonális fogamzásgátlót szedned, spirálokat vagy más kémiai vagy farmakológiai módszereket használnod a termékenységed befolyásolására. Az tested teljesen természetes módon fog működni, minden külső hatás vagy beavatkozás nélkül. Te sem leszel kitéve semmilyen mellékhatásnak. Ökológiai és természetes!

Hogyan hat a Lady-Comp a közérzetemre?

Hogyan hat a Lady-Comp a közérzetemre?

A Lady-Comp teljesen természetes - ez egy olyan diagnosztikai eszköz, amely nem befolyásolja az egészségedet. A hormonális fogamzásgátlás elutasításával visszanyered az ovulációdat, ami hatással lesz a szexuális életedre és a libidóra. Nem kell többé aggódnod a hormonális fogamzásgátlás egészségre gyakorolt hatása miatt. Minden, ami nem természetes, negatív hatással van rád! Engedd el és érezd jobban magad! A wellness egy plusz!

Lady-Comp est-il écologique ?

A Lady-Comp környezetbarát?

Persze, hogy az! Tudtad, hogy a fogamzásgátló hormonok a vizelettel távoznak, és a szennyvíztisztító telepek nem távolítják el őket? Az ivóvízben térnek vissza hozzánk. Ez egy komoly probléma. A hormonális fogamzásgátlás használatának korlátozásával segíthesz a környezetednek! Ha egészségesen táplálkozol, sportolsz, vigyázol a testedre, akkor ne feledkezz meg a fogamzásgátlásról sem - annak is környezetbarátnak kell lennie!

"A Lady-Comp megmentette a házasságomat és az egészségemet"

Lady-Comp a sauvé mon couple et ma santé

Stéphanie C. – 23 éves - Belgium

"A Lady Comp terméke megmentette a kapcsolatomat és az egészségemet. Minden hormonális fogamzásgátlónak szörnyű mellékhatásai voltak, amelyek befolyásolták az érzelmi életemet: hangulatzavarok, csökkent libidó, emésztési problémák és mindenekelőtt ismétlődő intim problémák."

"Már hat hónapja használom ezt a termékenységi monitort, és a változások látványosak. Magas libidó, kifogástalan intim flóra. Sok csodálatos pillanatot éltem át a párommal. akivel régóta együtt vagyunk. Olyan érzés, mintha a szenvedélyes szerelem egy időszakát élnénk újra. Ő is nagyon elégedett a Lady-Comp-pal, mert az óvszer már nem rendszeres, mivel a "zöld" napokon nélkülözheti. És soha nem volt együttlétünk a menstruáció alatt, amikor a tablettát szedtem, mert látta, hogy szenvedek a mellékhatásoktól (...)"

Bővebben


Online bestellen

Rend meg most online a Lady-Compot otthonodba!

Online rendelés

Összehasonlítás

Hasonlítsd össze cikluscomputereinket, és válaszd ki neked a neked megfelelő modellt.

Összehasonlítás

Kapcsolat

Szeretnél többet megtudni, mielőtt választasz a Lady-Comp készülékek között? Lépj kapcsolatba szakembereinkkel.

Kapcsolat