You cannot place a new order from your country. United States

Egészséges

Egészséges

A hormonális fogamzásgátlók befolyásolják a szervezet hormonális egyensúlyát. A Lady-Comp segítségével megszabadulhat ettől a problémától. A teste természetesen fog működni.

Tisztában van azzal, hogy

Tisztában van azzal, hogy

Mikor van ovuláció, termékeny és terméketlen fázis? A Lady-Comp megmutatja, hogy mikor, melyik fázisban van a ciklusa. Nem kell félnie vagy meglepődnie. Mindig tudja, hogy mi történik a testében.

Érezze a libidót

Érezze a libidót

A hormonális fogamzásgátlás negatív hatással van a libidóra. Az ovuláció hiánya a szexuális izgalom és örömének hiányához vezet. Védekezzen néhány napig óvszerrel, a terméketlen fázisban biztonságban van.

Ön védett

Ön védett

Ciklusonként csak néhány napig termékeny. Most már pontosan tudni fogja, hogy melyik napokról van szó. Óvszert csak akkor kell használnia, amikor termékeny napjai vannak, nem pedig a teljes ciklus alatt.

Organikus

Organikus

Egészséges táplálkozás, természetgyógyászat, sport és meditáció. Mindez hozzájárul a felelős és egészséges életmódhoz. Tegye ugyanezt a fogamzásgátlással is!

Tudja, mikor kell tervezni

Tudja, mikor kell tervezni

A teherbeesés manapság sok nő számára egyre nagyobb problémát jelent. A külső tényezők hatása itt nagy jelentőséggel bír. A Lady-Comp támogatja ezt a folyamatot, így nem maradhat le a megfelelő pillanatról.

Mondjon búcsút a hormonális fogamzásgátlásnak

La fertilité ne dure que quelques jours

A termékenység csak néhány napig tart

Nem szükséges fogamzásgátlót használni az egész ciklus alatt, mivel a ciklusban csak néhány napig termékeny. A ciklikus fogamzásgátlás szintén kényelmetlen, különösen akkor, ha Ön stabil párkapcsolatban él. Ezt még a nagyanyáink is tudták. Mi van, ha a termékenységmenedzsment eddig hatalmas hiba volt?

Csak akkor védekezzen, ha szükséges

Csak akkor védekezzen, ha szükséges

Mostantól csak a termékeny napokon kell védekeznie, és 99,3%-os pontossággal tudja is, hogy ezek mikor következnek be - ezt számos, szakmai folyóiratokban közzétett független tanulmány bizonyítja. A Lady-Comp megmutatja Önnek, hogy mikor termékeny, mikor terméketlen és mikor van peteérése.

Sentez-vous en sécurité et à l'aise

Érezze magát biztonságban és kényelmesen

Ön biztonságot, hatékonyságot és jó közérzetet nyer, mivel a Lady-Comp nem okoz semmilyen mellékhatást. A Lady-Comp egy életre szóló egyszeri vásárlás. Ez egy életmód a modern, környezettudatos nők számára, akik azt szeretnék, hogy testük természetes módon, mesterséges hormonok, szilárd anyagok vagy latex gátak nélkül működjön.

A Lady-Compnak sokkal több előnye van...

Hogyan befolyásolja a Lady-Comp a pénzügyeimet?

Hogyan befolyásolja a Lady-Comp a pénzügyeimet?

A Lady-Comp egyszeri kiadás, további rejtett költségek nélkül. Egyszer fizet - sok éven át használja. Hosszú távon nemcsak a fogamzásgátlással kapcsolatos kiadásokon, hanem a kezeléseken és az orvosi látogatásokon is több tízezer forintot takaríthat meg. A fogamzásgátló kiadások témája eltűnik a költségvetéséből!

Hogyan fogja a Lady-Comp megkönnyíteni az életét?

Hogyan fogja a Lady-Comp megkönnyíteni az életét?

Ahelyett, hogy maga végezné el a megfigyeléseket, méréseket és elemzéseket, a készülék megteszi mindezt Ön helyett, összegyűjti az adatokat és diagnosztizálja azokat. Többé nem kell azon gondolkodnia, hogy helyesen értelmezi-e termékenységét, a Lady-Comp megteszi ezt Ön helyett.

Mennyi időt takaríthat meg?

Mennyi időt takaríthat meg?

Napi egy perc elég. Csak 60 másodperc! A ciklusfigyelés és a fogamzásgátlás olyan témák, amelyeken sokat gondolkodunk, különösen, ha el akarjuk kerülni a meglepetéseket. Egy perc az az idő, ami a méréshez és a diagnózis leolvasásához szükséges. Töltse a maradék idejét olyan dolgokkal, amelyek nagy örömet okoznak. Hagyja, hogy a Lady-Comp gondolkodjon Ön helyett.

Befolyásolja-e a Lady-Comp használata az egészségemet?

Befolyásolja-e a Lady-Comp használata az egészségemet?

A Lady-Comp segítségével nem kell hormonális fogamzásgátlót szednie, spirálokat vagy más kémiai vagy farmakológiai módszereket használnia a termékenységének befolyásolására. Az Ön teste teljesen természetes módon fog működni, minden külső hatás vagy beavatkozás nélkül. Ön sem lesz kitéve semmilyen mellékhatásnak. Ökológiai és természetes!

Hogyan hat a Lady-Comp a közérzetemre?

Hogyan hat a Lady-Comp a közérzetemre?

A Lady-Comp teljesen természetes - ez egy olyan diagnosztikai eszköz, amely nem befolyásolja az Ön egészségét. A hormonális fogamzásgátlás elutasításával visszanyeri az ovulációt, ami hatással lesz a szexuális életére, örömére és libidójára, és nem kell aggódnia a fogamzásgátlás egészségre gyakorolt hatása miatt. Minden, ami nem természetes, negatív hatással van Önre. Engedje el magát és érezze jobban magát. A wellness egy plusz!

Lady-Comp est-il écologique ?

A Lady-Comp környezetbarát?

Persze, hogy az! Tudta, hogy a fogamzásgátló hormonok a vizelettel távoznak, és a szennyvíztisztító telepek nem távolítják el őket? Az ivóvízben térnek vissza hozzánk. Ez komoly probléma. A hormonális fogamzásgátlás használatának korlátozásával megmenti a környezetet! Ha egészségesen táplálkozik, sportol, vigyáz a testére, akkor ne feledkezzen meg a fogamzásgátlásról sem - annak is környezetbarátnak kell lennie!

"A Lady-Comp megmentette a házasságomat és az egészségemet"

Lady-Comp a sauvé mon couple et ma santé

Stéphanie C. – 23 éves - Belgium

"A Lady Comp terméke megmentette a kapcsolatomat és az egészségemet. Minden hormonális fogamzásgátlónak szörnyű mellékhatásai voltak, amelyek befolyásolták az érzelmi életemet: hangulatzavarok, csökkent libidó, emésztési problémák és mindenekelőtt ismétlődő intim problémák."

"Már hat hónapja használom ezt a termékenységi monitort, és a változások látványosak. Magas libidó, kifogástalan intim flóra. Sok csodálatos pillanatot éltem át a párommal. akivel régóta együtt vagyunk. Olyan érzés, mintha a szenvedélyes szerelem egy időszakát élnénk újra. Ő is nagyon elégedett a Lady-Comp-pal, mert az óvszer már nem rendszeres, mivel a "zöld" napokon nélkülözheti. És soha nem volt együttlétünk a menstruáció alatt, amikor a tablettát szedtem, mert látta, hogy szenvedek a mellékhatásoktól (...)"

Bővebben


Online bestellen

Rendelje meg most online a Lady-Compot otthonába!

Online rendelés

Összehasonlítás

Hasonlítsa össze kerékpáros számítógépeinket, és válassza ki az Önnek megfelelő modellt.

Összehasonlítás

Kapcsolat

Szeretne többet megtudni, mielőtt választ a Lady-Comp készülékek között? Lépjen kapcsolatba szakembereinkkel.

Kapcsolat