You cannot place a new order from your country. United States

terhességi arány

Az te partnered a terhesség tervezésében

A Lady-Comp segítségével minden nap megtudhatod, hogy termékeny vagy-e, vagy sem. Egy egyszerű reggeli hőmérsékletméréssel minden ciklusban jelentősen növelheted a teherbeesés esélyét. Egy tanulmány szerint azoknak a nőknek a 81%-a, akik figyelemmel kísérték ciklusukat és ennek megfelelően tervezték meg szexuális kapcsolataikat, 6 hónap elteltével teherbe esett, míg azoknak a nőknek, akik nem követték figyelemmel ciklusukat ebben az időszakban, csak 60%-a volt terhes.1

A legtermékenyebb nap megjelölése

1. Válaszd ki a legjobb időpontot az együttléthez

A természetes teherbeesés leghatékonyabb módja a megfelelő időben történő szexuális aktus. A fogamzás optimális napja az ovuláció előtti második nap. A Lady-Comp pontosan ezt a napot jelzi a "gyermek" ikonnal a piros napokon. A Lady-Comp naptárral előre megtervezheted a szexuális együttléteket, hogy növeld a fogamzás esélyét.

Hőmérsékleti görbéket

2. A luteális fázisod nyomon követése

Figyeld a hőmérsékleti profilodat, hogy lásd, terhes vagy-e, esetleg elvetéltél, vagy egyáltalán nem estél teherbe.

Ciklusnaptár

3. Rögzítsd a szexuális együttléteidet

Szeretnéd tudni, hogy volt-e a termékeny napjaidon szexuális kapcsolatod? A Lady-Comp lehetővé teszi, hogy akár 3 napra visszamenőleg is rögzítsd a szexuális együttléteket. A képernyőn és a menstruációs naptárban egy kis szívecskét fogsz látni a közösülésnek megfelelően! Akár 360 napra visszamenőleg is megtekintheted őket.

Monofázisok és sárga test hiányosságai

4. Szabályozd a hormonális egyensúlyt

Az esetleges sárgatesthiány és az anovulációs ciklusok felderítése (monofázisok). Csatlakoztasd a Lady-Comp készülékét számítógéphez, és készíts jelentést adataidról webhelyünkön keresztül. Nyomtasd ki a jelentést, és mutasd meg orvosodnak a pontos diagnózis felállításához.

Terhesség kimutatása

5. A terhesség felismerése és védelme

A Lady-Comp nagyon korán jelzi a terhességet. Összekapcsolja a legtermékenyebb napokat a szexuális együttlét kezdetével, hogy jelezze, valószínűsíthető-e, hogy az adott ciklusban teherbe estél. Az ovulációt követő 15. naptól a Lady-Comp jelzi a lehetséges terhességet, és a 18. naptól a kijelző sötétkékre váltásával megerősíti azt. Ezután időpontot kérhetsz a nőgyógyászodhoz, és a terhesség kezdetétől fogva követheted a tanácsait.

A fogantatás és a születés dátuma

6. Kövesd a terhességet

A megerősített terhesség után továbbra is mérheted a hőmérsékletét. Ebben az esetben a Lady-Comp a születés valószínűsíthető időpontját és a terhesség aktuális hetét.

1. C Gnoth et. al. Hum Reprod. 2003 Sep;18(9):1959-66