You cannot place a new order from your country. United States

terhességi arány

Az Ön partnere a terhesség tervezésében

A Lady-Comp segítségével minden nap megtudhatja, hogy termékeny-e vagy sem. Egy egyszerű reggeli hőmérsékletméréssel minden ciklusban jelentősen növelheti a teherbeesés esélyét. Egy tanulmány szerint azoknak a nőknek a 81%-a, akik figyelemmel kísérték ciklusukat és ennek megfelelően tervezték meg szexuális kapcsolataikat, 6 hónap elteltével teherbe esett, míg azoknak a nőknek, akik nem követték figyelemmel ciklusukat ebben az időszakban, csak 60%-a volt terhes.1

A legtermékenyebb nap megjelölése

1. Válassza ki a legjobb időpontot az együttléthez

A természetes teherbeesés leghatékonyabb módja a megfelelő időben történő szexuális aktus. A fogamzás optimális napja az ovuláció előtti második nap. A Lady-Comp pontosan ezt a napot jelzi a "gyermek" ikonnal a piros napokon. A Lady-Comp naptárral előre megtervezheti a szexuális együttléteket, hogy növelje a fogamzás esélyét.

Hőmérsékleti görbéket

2. A luteális fázis nyomon követése

Figyelje a hőmérsékleti profilját, hogy lássa, terhes-e de elvetélt, vagy egyáltalán nem esik teherbe.

Ciklusnaptár

3. Rögzítse szexuális együttléteit

Szeretné tudni, hogy volt-e a termékeny napjain szexuális kapcsolata? A Lady-Comp lehetővé teszi, hogy akár 3 napra visszamenőleg is rögzítse a szexuális együttléteket. A képernyőn és a menstruációs naptárban egy kis szívecskét fog látni a közösülésnek megfelelően! Akár 360 napra visszamenőleg is megtekintheti őket.

Monofázisok és sárga test hiányosságai

4. Szabályozza a hormonális egyensúlyt

Az esetleges sárgatesthiány és az annovulációs ciklusok felderítése ((monofázisok). Csatlakoztassa Lady-Comp készülékét számítógépéhez, és készítsen jelentést adatairól webhelyünkön keresztül. Nyomtassa ki a jelentést, és küldje be orvosának a pontos diagnózis felállításához.

Terhesség kimutatása

5. A terhesség felismerése és védelme

A Lady-Comp nagyon korán jelzi a terhességet. Összekapcsolja a legtermékenyebb napokat a szexuális együttlét kezdetével, hogy jelezze, valószínűsíthető-e, hogy az adott ciklusban teherbe esik. Az ovulációt követő 15. naptól a Lady-Comp jelzi a lehetséges terhességet, és a 18. naptól a kijelző sötétkékre váltásával megerősíti azt. Ezután időpontot kérhet a nőgyógyászáshoz, és a terhesség kezdetétől fogva követheti a tanácsait.

A fogantatás és a születés dátuma

6. Kövesse a terhességet

A megerősített terhesség után továbbra is mérheti a hőmérsékletét. Ebben az esetben a Lady-Comp jelzi az ovuláció napját, a születés valószínűsíthető időpontját és a terhesség aktuális hetét.

1. C Gnoth et. al. Hum Reprod. 2003 Sep;18(9):1959-66