You cannot place a new order from your country. United States

Fiable à 99,3%

99,3%-os megbízhatóság

Dr. Hubertus Rechberg már 1983-ban felismerte a "természetes családtervezésben (NFP)" rejlő lehetőségeket, és ezt a lehetőséget minden nő számára elérhetővé akarta tenni. Az orvostudomány, az informatika és a formatervezés szakértőivel együtt kifejlesztett egy termékenységkövető készüléket, amely egy hőérzékelőt és egy szoftvert kombinált, és ezzel megteremtette az alapját a ma "FemTech" néven ismert intelligens NFP-nek.

A Lady-Comp legújabb verziója 2021 februárjában jelent meg új dizájnnal és új funkciókkal. Ez a modell egyesíti az elmúlt 35 év összes funkcióját és kutatási eredményét. Ennek az évekig tartó kutatásnak köszönhetően a Lady-Comp 99,3%-os pontossággal adja meg a zöld (terméketlen) napok jelzését, és erre nagyon büszkék vagyunk. A Lady-Comp története még messze nem ért véget, mivel folyamatosan kutatjuk és fejlesztjük tovább a jövő generációi számára.

Klinikai vizsgálatok
Szakértői vélemények
Történetünk

Certifié EN ISO 10993

Biztonság

Készülékeinket a legnagyobb gondossággal gyártjuk. Szállítás előtt minden egyes készülékünk több minőségellenőrzésen esik át.

A gyártás során a minőségi követelmények megfelelőségét a gyártó Valley Electronics rendszeresen ellenőrzi mind saját, mind külső szakértőkkel. Mint vezető gyártója a termékenységi komputereknek, a kutatás és fejlesztés elsődleges szempont számunkra. Termékeinket rendszeresen frissítjük és fejlesztjük.

Minden felhasznált műanyag alkatrész biokompatibilis, valamint megfelel a Német Szabványügyi Intézet követelményeinek. (EN ISO 10993-1, EN ISO 10993-5 en EN ISO 10993-18).