You cannot place a new order from your country. United States

Lady-Comp

Lady-Comp a...

Más módszerek alternatívája

Tökéletes és ugyanolyan hatékony helyettesítője más természetes családtervezési megoldásoknak. Pontosságát számos független tanulmány megerősítette.

Legnagyobb hatékonyság

Nem kell többé aggódnia a termékeny napjai miatt, hogy téved-e, vagy teherbe esik! Koncentráljon az élvezetre, a ciklus felügyeletét pedig bízza a Lady-Compra.

Egészséges életmód

Nem zavarja a szervezetet, nincsenek mellékhatásai, és nem zavarja a szervezet természetes hormonális egyensúlyát. A Lady-Comp használata egészséges, természetes és környezetbarát.

És sok más előny


Az Ön termékenysége ellenőrzés alatt

A 35 évnyi kutatáson és több mint 10 millió elemzett női cikluson alapuló intelligens algoritmusának köszönhetően a Lady-Comp pontosan tudja, hogy Ön a ciklus melyik fázisában van, és egy pillanat alatt megállapítja, hogy termékeny-e jelenleg vagy sem - már az első mérésnél! Ezen kívül az új, teljesen átdolgozott és optimalizált felület áttekintést nyújt az Ön személyes ciklustörténetéről, valamint a következő hat hónapra vonatkozó menstruációs előrejelzést. Teljesen intuitív a használata, ami nyugodt bevezetést biztosít a termékenységi megfigyelésbe.

Kövesse nyomon termékenységét

Kövesse nyomon termékenységét

Pearl Index = 0,7A hőmérséklet mérése után a Lady-Comp jelzi az aktuális nap termékenységét a képernyő színének formájában (piros=termékeny, zöld=nem termékeny). Ez a jelzés 99,3%-ban megbízható az első naptól kezdve, és 24 órán keresztül érvényes. A következő 6 napra vonatkozó termékenységi előrejelzést is kaphat.

Hogyan kell használni?

Tekintse át a naptárat

Tekintse át a naptárat

Az integrált ciklusnaptár lehetővé teszi, hogy megnézze, hogyan alakult a termékenysége az elmúlt hónapokban. A következő 6 hónapra vonatkozó menstruációs napok előrejelzését is megnézheti.

360 nap előzmény megtekintése

Ellenőrizze a hőmérsékleti görbéket

Ellenőrizze a hőmérsékleti görbéket

A Lady-Comp lehetővé teszi, hogy megtekinthesse az alaphőmérséklet görbéjét. A hőmérsékleteket tetszés szerint hetente vagy havonta jeleníti meg. A grafikon a várható ovulációs napokat és a menstruáció napjait is mutatja.

Tudjon meg többet a női ciklus működéséről

Részletes statisztikák

Ismerje meg a ciklusát

A Lady-Comp részletes statisztikái számos információt nyújtanak Önnek a menstruációs ciklusáról, mint például a ciklus átlagos hossza, a poszt-ovulációs fázis átlagos hossza, az ovulációs nap ingadozása és még sok mást is.

Ezenkívül a Lady-Comp számos funkciót kínál a fogamzás elősegítésére, a terhesség azonosítására, a ciklus esetleges szabálytalanságainak, az anovulációs ciklusoknak vagy a luteális elégtelenségnek az azonosítására.

Ismerje ciklusait a Lady-Comp segítségével

Tervezési funkciók

Terhesség tervezése

Egy egyszerű reggeli hőméréssel jelentősen növelheti a fogamzás esélyét. Tudja meg, hogyan segíthet a Lady-Comp a természetes teherbeesésben.

Hogyan tervezzünk terhességet?

Ciklus elemzés

Jelentések készítése és az adatok nyomtatása

Csatlakoztassa a Lady-Comp-ot a számítógépéhez az USB-kábelen keresztül, és töltse fel adatait az online elemzésbe, hogy létrehozzon egy teljes PDF-jelentést részletes információkkal a ciklusairól, amelyet kinyomtathat és megmutathat orvosának elemzésre.

Lásd a mintajelentést
Hogyan nyomtassam ki az adataimat


USB kapcsolat


Online bestellen

Rendelje meg most online a Lady-Compot otthonába!

Online rendelés

Összehasonlítás

Hasonlítsa össze kerékpáros számítógépeinket, és válassza ki az Önnek megfelelő modellt.

Összehasonlítás

Kapcsolat

Szeretne többet megtudni, mielőtt választ a Lady-Comp készülékek között? Lépjen kapcsolatba szakembereinkkel.

Kapcsolat