You cannot place a new order from your country. United States

Lady-Comp

Lady-Comp a...

Más módszerek alternatívája

Tökéletes és ugyanolyan hatékony helyettesítője más természetes családtervezési megoldásoknak. Pontosságát számos független tanulmány megerősítette.

Legnagyobb hatékonyság

Nem kell többé aggódnod a termékeny napjaid miatt, hogy tévedsz-e és teherbe esel! Koncentrálj csak az élvezetekre, a ciklus felügyeletét pedig bízd a Lady-Compra!

Egészséges életmód

Nem zavarja a szervezetedet, nincsenek mellékhatásai, és nem zavarja a természetes hormonális egyensúlyodat. A Lady-Comp használata egészséges, természetes és környezetbarát.

És sok más előny


Az termékenységed ellenőrzés alatt

A 35 évnyi kutatáson és több mint 10 millió elemzett női cikluson alapuló intelligens algoritmusának köszönhetően a Lady-Comp pontosan tudja, hogy a ciklus melyik fázisában vagy, és egy pillanat alatt megállapítja, hogy jelenleg termékeny vagy, vagy nem - már az első mérésnél! Ezen kívül az új, teljesen átdolgozott és optimalizált felület áttekintést nyújt a személyes ciklustörténetedről, valamint a következő hat hónapra vonatkozó menstruációs előrejelzést. Teljesen intuitív a használata, ami nyugodt bevezetést biztosít a termékenységi megfigyelésbe.

Kövesse nyomon termékenységét

Kövesd nyomon a termékenységedet

Pearl Index = 0,7A hőmérséklet mérése után a Lady-Comp jelzi az aktuális nap termékenységét a képernyő színének formájában (piros=termékeny, zöld=nem termékeny). Ez a jelzés 99,3%-ban megbízható az első naptól kezdve, és 24 órán keresztül érvényes. A következő 6 napra vonatkozó termékenységi előrejelzést is kaphatsz.

Hogyan kell használni?

Tekintse át a naptárat

Tekintsd át a naptárat

Az integrált ciklusnaptár lehetővé teszi, hogy megnézd, hogyan alakult a termékenységed az elmúlt hónapokban. A következő 6 hónapra vonatkozó menstruációs napok előrejelzését is megnézheted.

360 nap előzmény megtekintése

Ellenőrizze a hőmérsékleti görbéket

Ellenőrizd a hőmérsékleti görbéket

A Lady-Comp lehetővé teszi, hogy megtekinthesd az alaphőmérséklet görbéjét. A hőmérsékleteket tetszés szerint hetente vagy havonta jeleníti meg. A grafikon a várható ovulációs napjaidat és a menstruáció napjait is mutatja.

Tudj meg többet a női ciklus működéséről

Részletes statisztikák

Ismerd meg a ciklusodat

A Lady-Comp részletes statisztikái számos információt nyújtanak a menstruációs ciklusodól, mint például a ciklusod átlagos hossza, a poszt-ovulációs fázisod átlagos hossza, az ovulációs napjaid ingadozása és még sok mást is.

Ezenkívül a Lady-Comp számos funkciót kínál a fogamzás elősegítésére, a terhesség azonosítására, a ciklusod esetleges szabálytalanságainak, az anovulációs ciklusoknak vagy a luteális elégtelenségnek az azonosítására.

Ismerd meg a ciklusodat a Lady-Comp segítségével

Tervezési funkciók

Terhesség tervezése

Egy egyszerű reggeli hőméréssel jelentősen növelheted a fogamzás esélyét. Tudd meg, hogyan segíthet neked a Lady-Comp a természetes teherbeesésben.

Hogyan tervezzünk terhességet?

Ciklus elemzés

Jelentések készítése és az adataid nyomtatása

Csatlakoztasd a Lady-Comp-ot a számítógéphez az USB-kábelen keresztül, és töltsd fel adataidat az online elemzésbe, hogy az létrehozzon egy teljes PDF-jelentést részletes információkkal a ciklusaidról. Ezeket ki is nyomtathatod és megmutathatod az orvosodnak elemzésre.

Lásd a mintajelentést
Hogyan nyomtassam ki az adataimat


USB kapcsolat


Online bestellen

Rendeld meg most online a Lady-Compot otthonodba!

Online rendelés

Összehasonlítás

Hasonlítsd össze cikluscomputereinket, és válaszd ki a neked megfelelő modellt.

Összehasonlítás

Kapcsolat

Szeretnél többet megtudni, mielőtt választasz a Lady-Comp készülékek között? Lépj kapcsolatba szakembereinkkel.

Kapcsolat