You cannot place a new order from your country. United States

Dr. Dorothee Struck - nőgyógyász és természetgyógyász

"A Lady-Comp intelligens algoritmussal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy megbízhatóan felismerjen számos különböző és szabálytalan ciklust. Nemcsak több mint 5 millió ciklus és több tízezer nő adatait használja fel, hanem minden egyes mérést összehasonlít a felhasználó által már rögzített adatokkal is. Az algoritmus is egyre pontosabbá vált az elmúlt években. A méhnyakváladék elemzése itt nem szükséges, mivel ez a kifinomult módszer pontosan kiszámítja a termékenységet a hőmérséklet alapján. A monitorok 99-100%-ban megbízhatóak, és természetesen nem kell foglalkoznia a hormonokkal és a mellékhatásokkal."

Fogamzásgátlás hormonok nélkül - Alternatívák a Pill & Co. (hollandul)

Dr. Andreas Marx

"Számos klinikai tanulmány jelent meg különböző kiemelkedő szaklapokban, melyek kézzelfogható bizonyítékául szolgálnak arra, hogy a Valley Electronics ciklusomputerei biztonságosan és hatékonyan alkalmazhatók fogamzásgátlásra. Az összes elvégzett vizsgálatot és tanulmányt a gyártótól függetlenül végeztek. Egyetlen résztvevő sem kapott pénzügyi támogatást vagy kompenzációt a Valley Electronicstól."

Dr. Dorothee Bachhofer

Dorothée szakértője a mensturációs ciklusoknak. Szakdolgozatát a természetes családtervezési módszerekről írta. A Lady-Comp és Pearly készülékekről teljes körű ismerete van. Háziorvosként tevékenykedik és homeopataként a természetes gyógymódokat részesíti előnyben.

Prof. dr. Henri Joyeux

Henri Joyeux egyetemi professzor, korábban kórházi orvosként dolgozott. Fő szakterülete az emésztőszervi műtétek és a rák. Konferenciákon számos előadást tartott, könyvet is írt "La pilule contraceptive : dangers, alternatives" (Fogamzásgátló tabletta: kockázatok, alternatívák) címmel, mely sok nő életét megváltoztatta. Professor Joyeux minden idejét és tehetségét annak szenteli, hogy támogassa a harmonikus családi életet és az egészséges életmódot.

Egészségügyi alapelvek (franciául)

Anne-Mieke Omtzigt nőgyógyász

"Nagyon fontos, hogy a nők megismerjék a természetes ciklusukat. Anne-Mieke pozitívan vélekedik a LadyCompról: "Közelebb hozza a nőket a testükhöz. Arra bátorítom a nőket, hogy többet tudjanak meg a testükről”.

Vrouwenklinieken.nl (hollandul)

Dr. Gio Meijer

"A ciklus természetes kontrollálása valójában nagyon praktikus, mert az életed minden szakaszában használhatod. Tudod, mikor vagy termékeny, mikor terméketlen, megismered a testedet, látod, hogy a ciklus változása hogyan hat a testedre. Változnak a melleid, változik a hüvelyváladék. Mindazok számára, akik nem akarják feleslegesen terhelni a testüket, a Lady-Comp egy csodálatos termék. Ha valóban tudatára ébredsz annak, hogy a hormonok mit tesznek a szervezeteddel, és hogy mindez felesleges és mérgező terhelés, akkor érdemes ezt a módszert használni."

Nézze meg az interjút (hollandul)

A Lengyel Nőgyógyászati Társaság nyilatkozata

"A női ciklusok számítógépes elemzése a bazális testhőmérséklet mérésével kombinálva egyszerű módot biztosított a női ciklusok változásainak nyomon követésére, ami lehetővé teszi a természetes családtervezés hatékony alkalmazását fogamzásgátlás céljából. LADY-COMP, BABY-COMP és PEARLY - orvosi eszközök, amelyek lehetővé teszik a termékeny és nem termékeny napok rendkívül pontos nyomon követését a napi hőmérsékletmérések alapján (Pearl Index 0,6-0,7). Mindegyik készülék kifinomult statisztikai gyűjtési módszereket, valamint a BBT-változások megfigyelésével létrehozott átfogó adatbázist használ. Több mint egymillió cikluson alapul 25 évnyi gyártás során."

A nyilatkozat letöltése (angolul)

Prof. G. Freundl

"Egy retrospektív klinikai vizsgálatban a rendszert fogamzásgátló segédeszközként tesztelték. Összesen 648 németországi és svájci nő vett részt a vizsgálatban: 597 nő 10 275 hónapos használat mellett használta az eszközt fogamzásgátlásra. Harminchárom nem tervezett terhességet azonosítottak, ami 3,8-as teljes terhességi arányt eredményezett a Pearl Index használatának hatékonyságában. Hat, a módszerrel összefüggő terhesség következett be, ami 0,7-es Pearl-indexet eredményezett."

A tanulmány letöltése (angolul)
Online megtekintés (angolul)

Nathalie Noël, természetgyógyász

Nathalie egy kiváló természetgyógyász! Tanulmányát Párizsban végezte, és páciensei - akik csupa szerettettel beszélnek róla - mindig megértő fülekre találnak nála. Gyakorlatban a Nat'Bien Etre vezetője, ami a nők egészséges és kiegyensúlyozott életét segíti és kíséri figyelemmel. Nathalie Noël aktív elkötelezettje a szociális védelemnek és hatalmas lelkesedéssel igyekszik megváltoztatni egy megkövesedett gondolkodásmódot.

Fogamzásgátlás, fogamzásgátlás és természetgyógyászat (franciául)

Pauline, egészségügyi tanácsadó

Pauline egy fiatal, tehetséges videóblogger és a Douce Frugalité blog írója. Egészség és vegán ételek, fitness, futás és biciklizés a szenvedélye. Az ő szigorú és minimalista életstílusa motivált többezer embert arra, hogy természetes és környezettudatos életmódot válasszon. Pauline videóival egyengeti az utat egy emberibb életmód felé.

Szelíd takarékosság (franciául)

Fabienne Beguerie, természetgyógyász

Fabienne természetgyógyászként diplomázott a Francia Természetgyógyász Szövetségnél, és tanfolyamot végzett az Institut Supérieur de Naturopathie de Paris (ISUPNAT) -ban. Fabienne Beguerie könyvet írt a különböző terhességmegelőzési módszerekről. A fogamzásgátló tabletta, spirál, a különböző hormonális eszközök stb. előnyeit és hátrányait objektíven ismerteti könyvében.

Melyik fogamzásgátlót válasszuk? (franciául)

Megan Elisabeth, videóblogger

Megan Elizabeth az egészséges ételek fontosságát közvetíti egyszerű és hiteles módon. Hosszú út vezetett, amíg elérkezett az egészséges életmódig, de ő az élő bizonyíték arra, hogy bárki átveheti az irányítást az egészsége felett. A fiatal nő által megosztott tudás, valamint a személyes tapasztalatok hihetetlen inspirációt nyújtanak mindenki számára.

Elisabeth Couture, masszázsterapeuta

Elisabeth szenvedélyes elkötelezettje az egészségnek, a vegán ételeknek és a környezetnek. Szakterülete a “nulla hulladék”, ezért a mindennapi életben is rendkívül környezettudatosan él. Számtalan hiteles, természetes tippet és ötletet oszt meg YouTube csatornáján.

YouTube (franciául)
Blog (franciául)

Ana Garcia, tanácsadó és videóblogger

Ana Garcia egy kisfiú anyukája, aki a természetes anyaságot támogatja. Minden nap videókat oszt meg saját YouTube csatornáján a szoptatásról, anyaságról, szexuális életről, terhességről. Ana a saját videóival szeretné inspirálni a nőket.

Hogyan követem a ciklusaimat (angolul)

Caroline Nagel, az Amazons Parisiennes társalapítója

Az antropológia, valamint a test és a lélek közötti kapcsolat iránt szenvedélyesen érdeklődő Caroline arra fordítja idejét, hogy másokat gyógyítson a hangja, a keze vagy a föld által nyújtott gazdagság (növények, kristályok, virágok) segítségével. Kedvenc művészete az elegancia, a testtartás és a testfelépítés. Egy nő, aki szeret másokat támogatni és segíteni nekik, hogy ragyogjanak, innen ered a Les Amazones Parisiennes nevű szervezetük.

Jelenleg tesztelik a termékenységi monitorainkat (franciául)

Doula, szüléstámogató dolgozó

4 gyermek édesanyja, Doula szenvedélye az anyaság és az egészséges táplálkozás. 2021-ben valóra váltja álmát egy 18 hónapos kismama-támogatói képzéssel. Autodidakta és szenvedélyes, képzett az erőszakmentes kommunikáció, a szülés élettana, a szoptatás, a természetgyógyászat, a pozitív nevelés, a babagondozás területén...

Kipróbálta a Lady-Comp (franciául)