You cannot place a new order from your country. United States

quote-left.pngA Lady-Comp megmentette a kapcsolatomat

"A Lady-Comp készülék megmentette a kapcsolatomat és az egészségemet is. Minden hormonális fogamzásgátlónak szörnyű mellékhatásai voltak, amelyek befolyásolták az érzelmi életemet: hangulatzavarok, csökkent libidó, emésztési problémák és mindenekelőtt visszatérő intim problémák.

Már hat hónapja használom ezt a termékenységi monitort, és a változások látványosak. Magas libidó, kifogástalan intim flóra. Sok csodálatos pillanatot éltem át a párommal. Olyan érzés, mintha a szenvedélyes szerelem egy időszakát élnénk újra. Ő is nagyon örül a Lady-Compnak, mert az óvszert nem kell rendszerese használni, mivel a "zöld" napokon nélkülözhető. És soha nem volt intim együttlétünk, amikor a tablettát szedtem, mert látta, hogy szenvedek a mellékhatásoktól.

A szexológusom még soha nem látott ilyen jó formában, és több információt kért tőlem az Önök termékeiről, mert a rendelőjében sok páciense a hormonok miatt nem reagál megfelelően a terápiára. Lehet, hogy nem mindenki engedheti meg magának ezt a készüléket, de hosszú távon azonban nagyszerű befektetés, mivel többé nem kell pénzt költenem a hormonok által okozott egészségügyi problémák megoldására.

Nagyon köszönöm mindazoknak, akik lehetővé tették ezt a készüléket Belgiumban, mivel egyértelműen megmentette az életemet. Megérdemled, hogy széles körben is ismertebb legyél!"

Stéphanie C. köszönő üzenete. - Felhasználó Belgiumban

quote-left.pngMegbízható és könnyen használható módszer

"Ez az első alkalom, hogy bízom a fogamzásgátló módszeremben! A tanácsadók nagyon elérhetőek és rugalmasak, és az eszköz lehetővé teszi a természetes fogamzásgátlást anélkül, hogy órákat kellene tölteni a napok számolásával, a ciklusok összehasonlításával stb.... Használata egyszerű és megbízható.

Az a plusz, amit más fogamzásgátlásnál nem találtam: a párom is érintettnek érzi magát, érti a ciklusomat, tudja, hogyan kell megnézni a napok jelzéseit, és megbízik benne (egy férfinak aligha lehet rálátása a házastársa tablettaszedésére, vagy egy spirál hatékonyságára, miközben tudja, ha volt védekezés nélküli közösülés egy piros napon!), mindkét partner felelősségét növeli, és ez nagyszerű!

Azok számára, akik eddig is természetes módszereket használtak, nem tudom, hogy ez a készülék hasznos-e. Úgy gondolom, hogy a készülék kevésbé pontos, mint egy teljes szimptotermális módszer, azért, mert több "piros napot" mutat. Ez azért van, mert amint a készülék "tanul", elővigyázatosságból termékeny napot jelez.... A nagy előny, amit én látok, hogy nem hibázhatsz az elemzés során, a készülék megteszi helyetted, és időt takarítasz meg.

Vigyázzanak azok, akiknek "rendszertelen" életmódjuk van. A készülék megköveteli, hogy legalább 5 óra alvás után rendszeresen ugyanabban az időpontban (3 óra) ébredjen fel. Ezt figyelembe kell venni, mivel ez nem egyeztethető össze az ügyelettel vagy a 3-8 órás ügyelettel."

Felhasználó Franciaországban - Truspilot vélemény

quote-left.pngAz egyik legjobb vásárlás!!!

Felhasználó Belgiumban - Facebook értékelés


quote-left.pngTökéletesen megbízható, ha helyesen használják

"20 éves vagyok és a Lady-Compot használom. 9 ciklusnyi használat után nincs terhesség a láthatáron! A párom és én nagyon örülünk. Könnyen használható, ergonomikus és intuitív. Az utasítások egyértelműek és világosak, az ügyfélszolgálat figyelmes és rugalmas. Nagyon ajánlom!"

Felhasználó Franciaországban - Truspilot vélemény

quote-left.pngFelhasználó meghódítva!

"Évek óta használom a Lady-Compot, és teljesen elégedett vagyok vele. Könnyen használható és érthető, az ügyfélszolgálat és a többi felhasználó a közösségi hálózatokon mindig segít, ha bármilyen kérdésünk vagy kétségünk van.

Igen, az ára kicsit drága, de megéri, lassan 6 éve használom gond nélkül. A gyerekeimet az általa mutatott adatok alapján szültem és nem volt olyan, hogy akaratlanul teherbe estem. Tényleg egy olyan készülék, amely megéri a pénzét."

Felhasználó Franciaországban - Truspilot vélemény

quote-left.pngA párom és én nagyon örülünk

"20 éves vagyok és a Lady-Compot használom. 9 ciklusnyi használat után nincs terhesség a láthatáron! A párom és én nagyon örülünk. Könnyen használható, ergonomikus és intuitív. Az utasítások egyértelműek és világosak, az ügyfélszolgálat figyelmes és rugalmas. Nagyon ajánlom!"

Felhasználó Franciaországban - Truspilot vélemény

quote-left.pngÉrzem ennek a módszernek a pozitív hatásait

"Amióta a Lady-Compot használom, és miután véget ért egy hosszú tablettás időszak, kezdem megismerni a testemet, és érzem ennek a módszernek a pozitív és természetes hatásait."

Felhasználó Franciaországban - Vélemények Lady-Comp.fr

quote-left.pngJavított a kapcsolatomon

"A készülék nagyon jól működik hormonmentes fogamzásgátlóként, és már sokaknak ajánlottam. Eltartott azonban egy ideig, amíg a készülék megtanulta a ciklusomat, és eleinte frusztráló volt a zöld napok alacsony száma. Rendszeres és hosszabb használat után a zöld napok száma egyre több lett. Nagyon elégedett vagyok a készülékkel, javította az életminőségemet és a kapcsolatomat is."

Felhasználó Svédországban - naturafemme.se Értékelések

quote-left.pngÉrzem a különbséget a testemben

"Nagyon elégedett vagyok a Lady-Comppal! Eleinte nehezen bíztam a készülék által adott termékenységi előrejelzésekben, de az interneten elérhető termékenységi programokat is használtam, hogy gondoskodjak a hőmérséklet-ellenőrzésről. Ahogy nőtt a saját ciklusom ismerete, egyre könnyebb volt megbízni a Lady-Comp termékenységemre vonatkozó előrejelzésében. Soha nem fogok visszatérni a hormonális fogamzásgátlókhoz, mivel a készülék használata egyszerű, és érzem a különbséget a testemben, mentálisan és fizikailag egyaránt."

Felhasználó Svédországban - naturafemme.se Értékelések

quote-left.pngEgy teljesen fantasztikus találmány!

"Több mint elégedett vagyok a készülékkel. Szerintem megbízható. Kiváló készülék, kiváló ügyfélszolgálat. Már ajánlottam a barátaimnak, akik nem használhatnak hormonális fogamzásgátlót. Egy teljesen fantasztikus találmány! A monitornak láthatóbbá kell válnia más módszerek mellett, és az egészségügyi szakemberek negatív hozzáállásának meg kell változnia, és bíztatóbbá kell válnia."

Felhasználó Svédországban - naturafemme.se Értékelések

quote-left.pngNagyon elégedett vagyok vele

"Közel 4 éve használom, és nagyon elégedett vagyok vele, félelem nélkül megbízok a zöld jelzésekben. Annyira elégedett vagyok, hogy nem is szeretnék más módszert használni. Kivéve az új Lady-comp modelt- nagyon szeretném, de amíg a régi működik, addig a férjem nem fog kísértésbe esni, hogy újat vegyen, bár az, hogy ki tudja nyomtatni az adataimat is, eléggé csábító. Ajánlom."

Felhasználó Lengyelországban - Vélemények a következő weboldalon: Opineo.pl

quote-left.pngJobban bízom magamban!

"A Lady-Comp segít jobban megismerni a testemet a ciklusom különböző fázisaiban, és így jobban kezelni a természetes módszeremet, teljesen elégedett vagyok!"

Felhasználó Franciaországban - Vélemények Lady-Comp.fr

quote-left.pngNem hagyott cserben

"A férjem a kérésemre vásárolta a Lady-Compot, és nagyon elégedett vagyok vele. Az interneten fedeztem fel, és észrevettem a felhasználók pozitív értékeléseit. Fontolóra vettem egy versenytárs készülékét az alacsonyabb ára miatt, de a Lengyel Nőgyógyászati Társaság állásfoglalása miatt az LC mellett döntöttem. Már 4 hónapja használom, és eddig még nem hagyott cserben, remélem, soha nem is fog."

Felhasználó Lengyelországban - Google értékelések

quote-left.pngPozitívan meglepődtem

"Kisebb egészségügyi problémáim vannak, és nem használhatok hormonokat, sokáig gondolkodtam, hogy megveszem ezt a készüléket, és végül a férjemmel úgy döntöttünk, hogy megvesszük. Pozitívan meglepődtem, féltem a méréstől, de kiderült, hogy ez magától jön, és nem is kell gondolkodnom rajta, és ha valamit el is hagyok, nem érdekel, mert úgyis megvan a megfelelő jelzés. Mindketten elégedettek vagyunk a Lady Comp választásával."

Felhasználó Lengyelországban - Ceneo.pl Értékelések

quote-left.pngNagyon örülök!

"Már egy éve használom, és el vagyok ragadtatva! Diszkréten jelzi a termékeny és terméketlen napokat, valamint az esetleges ovulációs problémákat (az én esetemben például elégtelen sárgatest, túl kevés progeszteron). Mindenképpen ajánlom."

Felhasználó Lengyelországban - Vélemények a következő weboldalon: Opineo.pl

quote-left.pngBátran ajánlom

"6 éve használom a Lady-Compot, és bátran ajánlom. Engem meggyőzött a hatalmas, több mint 99,3%-os hatékonysága, ami hasonló a fogamzásgátló tablettákhoz. Évek óta használom, magamon is teszteltem a hatékonyságát :) Ezenkívül abban is biztos voltam, hogy vannak elérhető klinikai vizsgálatok a készülékről."

Felhasználó Lengyelországban - Ceneo.pl Értékelések

quote-left.pngHatékony és mellékhatások nélkül

"Először is, hatékony és mellékhatások nélkül, LC number 1 a piacon számomra. Ha valami jó megjelenik, a hamisítványok gombamód szaporodnak. Ha érdekli a minőség és a hatékonyság, ne hagyja magát becsapni."

Felhasználó Lengyelországban - Ceneo.pl Értékelések

quote-left.pngLady Comp megváltoztatta az életemet, mint nő

"A Lady-Comp felfedezése nagy változást hozott a nőiességemben és a kapcsolatomban. Lehetővé teszi számomra, hogy jobban figyeljek magamra, hogy megfigyeljem magam, hogy jobban megismerjem magam, és különösen, hogy tiszteljem a testemet és a termékenységemet. Furcsa módon, mióta abbahagytam a tablettát, megkönnyebbültnek és felszabadultnak érzem magam."

Felhasználó Franciaországban - Vélemények Lady-Comp.fr

quote-left.pngMegnyugodtam

"A Lady-Compot a lányom születése után választottam. Számomra a LADY-COMP® egy megbízható és megnyugtató módszer, és az a tény, hogy szakemberek elemezhetik a ciklusát, igazi előny!"

Felhasználó Franciaországban - Vélemények Lady-Comp.fr

Mesélj nekünk a tapasztalataidról!

Folyamatosan keressük a módját annak, hogy termékeinket továbbfejlesszük, hogy még jobban megfeleljenek az igényeidnek. Ha segíteni szeretnél nekünk, vagy egyszerűen csak bátorítani szeretnél minket azzal, hogy megosztod velünk a termékeinkkel kapcsolatos tapasztalataidat, mind pozitív, mind negatív értelemben, kérjük, ne habozz kapcsolatba lépni velünk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!