You cannot place a new order from your country. United States

1. lépés

1. A ébresztő megszólal

Kapcsold ki az ébresztőt, vagy aktiváld a Lady-Compot bármelyik gomb megnyomásával.

2. lépés

2. Mérés

Helyezd a hőmérőt a nyelved alá 30-60 másodpercre, amíg egy csipogó hangot nem hallasz.

3. lépés

3. Fedezd fel termékenységedet

A monitor megjeleníti a hőmérsékletedet és a termékenységi mutatóidat a következő 24 órára vonatkozóan.


A termékenység jelzése

A termékenységet a mérés után zöld, sárga vagy piros kijelző jelzi (lásd alább). A zöld napok száma a használat első 3 hónapjában fokozatosan növekszik. Ezzel szemben a piros napok száma fokozatosan csökken.

99,3% megbízható

A termékenységi jelzés 99,3%-ban megbízható a használat első napjától (Pearl-index = 0,7). Ha a készülék nem kap elég adatot, vagy nem tudja értelmezni az információkat, sárga napot jelez.

Optimális nap a tervezéshez

A legtermékenyebb nap két nappal az ovuláció előtt van. Ezt a napot pontosan jelzi a "gyermek" ikon megjelenítése a termékeny napokon. A teherbeesés esélyének maximalizálása érdekében ezért azon a napon élj nemi életet, amikor ez az ikon megjelenik. Tudj meg többet arról, hogyan segíthet a Lady-Comp a természetes teherbeesésben.

Zöld kijelző

zöld = terméketlen nap

Terméketlen fázisban vagy - a megtermékenyítésre nem kerül sor. A készülék figyelembe veszi a spermiumok életképességét. Nincs szükséged további biztonságra. A zöld azt jelenti, hogy "biztonságban vagy".

Sárga kijelző

sárga = tanulás

A tested nem egy számítógép, és a ciklusod változhat. Amikor a Lady-Comp észleli a ciklusod rendellenességét, sárga színnel jeleníti meg azt. Figyelj a sárga napokra!

Piros kijelző

piros = termékeny nap

Termékeny fázisban vagy. Ha nem szeretnél terhességet, védd meg magad - csak néhány napról van szó. Ha terhességet szeretnél, itt az ideje, hogy cselekedj!

Kék kijelző

kék = lehetséges terhesség

Lehet, hogy terhes vagy. A Lady-Comp a fogamzás feltételezett időpontja után 4-5 nappal jelzi a lehetséges terhességet. A megtermékenyítést követő 18. naptól kezdve a Lady-Comp képes megerősíteni a terhességet.


pearly kijelző

A pearly-vel

Az eljárás a pearly-vel ugyanaz, de a képernyő háttérvilágítása és a kis nyíl helyzete mutatja a termékenységedet.

Egyre pontosabb

Kezdetben a lehető legrendszeresebben mérd a testhőmérsékletet. Minél több információt gyűjt a készülék, annál könnyebb csökkenteni a termékeny (piros) napok számát.

Három hónapos használat után feltöltheted adataidat a weboldalunkra, és kinyomtathatsz egy részletes jelentést a ciklusaidról (PDF fájl).

És ez még nem minden! A Lady-Comp számos funkciót kínál neked, hogy mindent megtudj a ciklusodról és a termékenységedről.