You cannot place a new order from your country. United States

Témák
Hogyan válasszak?
1. Mi a Lady-Comp?

A Lady-Comp egy olyan cikluscomputer, mely pontosan megállapítja a termékeny és terméketlen napokat. A készülék ezt a havi minták, a menstruáció időpontjai és a napi hőmérséklet alapján állapítja meg. A terméketlen napokat zöld, a termékeny napokat pirossal jelzi a készülék. Ez a jelzés a következő 24 órára érvényes. A készülék az első napi használattól kezdve 99,3% pontosságú (Pearl Index=0,7).

Bővebben

2. Alkalmazható a Lady-Comp menopauza idején is?

Igen. Lady-Comp és Lady-Comp baby alkalmazható a menopauzát megelőző időben is. Amikor Lady-Comp/Lady-Comp baby érzékeli a nem bekövetkezett vagy halasztott ovulációt, a készülék sárga villogó fénnyel jelzi.

Ezen a napon a készülék nem tudja egyértelműen megállapítani a termékenységet vagy terméketlenséget. Amikor ovuláció zajlik a ciklus során, a készülék jelzi az aznapi termékenységet. Ha zöld fény (terméketlen) jelenik meg a kijelzőn, az mindig 99,3% megbízhatóságú fogamzásgátlást jelent.

3. Mik az előnyei, ill. hátrányai a pearly-nek a Lady-Comp-pal szemben?

A pearly egy kompakt, kisebb Lady-Comp változat és kevesebbe kerül, mint a Lady-Comp. A Lady-Comp hőmérő szenzora cserélhető, a pearly szenzora nem. A Lady-Comp kijelzője egy ikonokkal ellátott színes kijelző, ezért napi szinten könnyebb a használata.

Összehasonlítás

GYIK
Megbízhatóság
1. Mennyire megbízható a Lady-Comp? 

Független klinika tesztek igazolják, hogy a Lady-Comp megbízhatósága 99,3% (Pearl-index 0,7). Tekintse meg összehasonlító táblázatunkat a különböző módszerek megbízhatóságáról.

Klinikai vizsgálatok

2. A pearly ugyanolyan megbízható, mint a Lady-Comp? 

Igen. Mindkét készülék megbízhatósága 99,3% a készülék használatának első napjától (Pearl-index = 0,7).

Bővebben

3. A Lady-Comp-ot vizsgálták orvosszakértők?

Igen, számos független klinikai vizsgálat bizonyítja, hogy a Lady-Comp 99,3%-os megbízhatóságot (0,7-es Pearl-index) nyújt a terméketlen napok azonosításában a használat első napjától kezdve folyamatosan.

Klinikai vizsgálatok
A Lady-Comp-ot ajánlják

GYIK
Vásárlás és szállítás
1. Megrendeltem a készüléket. A fizetésről szóló visszaigazoló e-mail még nem jött meg a postafiókomba. Mit kell tennem?

Lehetséges, hogy a visszaigazolás a spam mappába került, ezért kérjük, ellenőrizze. Amennyiben a visszaigazoló e-mail nem érkezett meg, kérjük, vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot.

2. Megoldható a szállítás külföldre? Hogyan tudok külföldről vásárolni? 

Jelenleg csak Magyarországi címre tudjuk postázni a készüléket. Ha külföldről szeretné megrendelni a Valley Elecrtonics termékeit, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebbi értékesítési képviselővel.

3. Mennyi idő telik el a rendelés és a szállítás között? 

A csomagot a rendelés időpontjától számított 4-5 munkanapon belül kapja kézhez, ha a fizetési mód bankkártya, vagy PayPal. Ha átutalással fizet, akkor 1-2 nappal később kapja meg a készüléket.

GYIK
Használati tanács
1. Ha a menstruációm nap közben kezdődik el, csak másnap kell jelölnöm a készülékben?

Igen. Ha a menstruációja napközben kezdődik el, nem kell aznap „M” napot jelölnie a készülékben. Másnap, a mérés után aktiválja az „M” jelzést. Ha a készülék nem kérdez rá automatikusan a menstruáció kezdetére, írja be manuálisan.

2. Jelenleg fogamzásgátló tablettát használok. Mit kell tennem, ha váltani szeretnék a Lady-Comp-ra?

Hagyja abba a tabletta szedését, mielőtt a Lady-Comp-ot használni kezdené. Amíg tablettát szed, a hormonok megzavarják a ciklust. A 28 naponként jelentkező vérzés un. megvonásos vérzés, ami a fogamzásgátló tabletta ellenőrzésére szolgál. Tehát a 7 napos szünet alatt jelentkező vérzés nem tekinthető normális menstruációnak. Amíg Ön fogamzásgátló tablettát szed, nincs ovulációja, tehát a Lady-Comp nem tudja az ciklust kiszámítani.

3. Muszáj az ébresztőórát beállítanom?

Nem. Az ébresztőórát csak első alkalommal kell beállítani. A mérési időszak tartama 6 óra: 3 órával az az előző napi mérés előtt, és 3 órával utána. Figyeljen rá, hogy a mérés előtt eleget aludjon. A mérési időszak lejárta után a mérés már nem lehetséges.

GYIK
Alkatrészek és szolgáltatások
1. Elvesztettem a használati utasítást. Tudnak nekem egy másik példányt küldeni?

A használati utasítás letölthető weboldalunkról.

Amennyiben papír alapú használati utasítást szeretne, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

2. Hogyan tudom kinyomatni a ciklusadatokat a Lady-Comp készülékből?

A ciklusadatok pdf formátumban letölthetők és kinyomtathatók. Kövesse az utasításokat erre az oldalra kattintva.

3. Hogyan tudom a Lady-Comp készülék szoftverét Lady-Comp baby-re fejleszteni (2015 és 2020 között értékesített modellek)?

Mindegyik Lady-Comp/Lady-Comp basic készülék szoftverét Lady-Comp baby verzióra lehet fejleszteni.

A szoftverfejlesztést megrendelheti werbáruházunkban.

GYIK
Technikai kérdések
1. Milyen időközönként kell elemeket cserélni a Lady-Comp-ban?

A készülék az elem minőségétől függően 2 vagy 3 hónapig működik. Az elemeket mindig időben cseréljük ki, mert a belőlük esetlegesen kiszivárgó vegyi anyag károsíthatja a készüléket.

2. Mikortól gyártják a Lady-Comp készülékeket? 

Az első készülékeket a 80-as évek elején kezdték el forgalmazni Svájcban és Németországban, miután kifejlesztettek egy - a készülék működéséhez nélkülözhetetlen - rendkívül precíz, és érzékeny hőmérő szenzort. Pearly 2004-ben került forgalomba, miután a Lady-Comp és Baby-Comp készülékeket klinikailag tesztelték. A cikluskomputerek legújabb generációja Lady-Comp basic, Lady-Comp és Lady-Comp baby 2015 óta vásárolható meg világszerte. 2021-ben került piacra a legújabb generációs Lady-Comp, amely egyesíti a Lady-Comp és a Lady-Comp baby funkcióit.

Bővebben

3. A pearly kijelzőjén “BA:07” jelzés látható. Ez mit jelent (2004 és 2017 között értékesített készülékek esetében)?

Ez azt jelenti, hogy az akkumulátor hamarosan lemerül, ezért ki kell cserélni. A készülék a töltöttségi szinttől függően “BA:09” és “BA:01” közötti kódokat jelenít meg a kijelzőn. Az akkumulátor cseréjét gyárilag végezzük, tehát a készüléket vissza kell küldeni hozzánk. Teljesen üres akkumulátor esetén sem kell tartani az adatok elvesztésétől.

Új akkumulátor rendelése

GYIK