You cannot place a new order from your country. United States

Technikai kérdések

1. Milyen időközönként kell elemeket cserélni a Lady-Comp-ban?

A készülék az elem minőségétől függően 2 vagy 3 hónapig működik. Az elemeket mindig időben cseréljük ki, mert a belőlük esetlegesen kiszivárgó vegyi anyag károsíthatja a készüléket.

2. Mikortól gyártják a Lady-Comp készülékeket? 

Az első készülékeket a 80-as évek elején kezdték el forgalmazni Svájcban és Németországban, miután kifejlesztettek egy - a készülék működéséhez nélkülözhetetlen - rendkívül precíz, és érzékeny hőmérő szenzort. Pearly 2004-ben került forgalomba, miután a Lady-Comp és Baby-Comp készülékeket klinikailag tesztelték. A cikluskomputerek legújabb generációja Lady-Comp basic, Lady-Comp és Lady-Comp baby 2015 óta vásárolható meg világszerte. 2021-ben került piacra a legújabb generációs Lady-Comp, amely egyesíti a Lady-Comp és a Lady-Comp baby funkcióit.

Bővebben

3. A pearly kijelzőjén “BA:07” jelzés látható. Ez mit jelent (2004 és 2017 között értékesített készülékek esetében)?

Ez azt jelenti, hogy az akkumulátor hamarosan lemerül, ezért ki kell cserélni. A készülék a töltöttségi szinttől függően “BA:09” és “BA:01” közötti kódokat jelenít meg a kijelzőn. Az akkumulátor cseréjét gyárilag végezzük, tehát a készüléket vissza kell küldeni hozzánk. Teljesen üres akkumulátor esetén sem kell tartani az adatok elvesztésétől.

Új akkumulátor rendelése

4. Mennyi a pearly akkumulátorának élettartama (2004 és 2017 között értékesített készülékek esetében)?

Az akkumulátor élettartama kb. 3 év. Ha az akkumulátor merülni kezd, a készülék jelzi azt („BA09”: az akkumulátort cserélni kell, „BA01”: az akkumulátor üres). Az adatok teljesen lemerült akkumulátor esetén sem vesznek el. Az akkumulátor cseréjét gyárilag végezzük el Németországban, tehát egy-két hét, amíg a készüléket újra kézhez kapja (csak a 2004 és 2017 között értékesített készülékek esetében).

5. Az érzékelő nem méri a hőmérsékletet, és nem értem, hogy miért?

Ha az ébresztőórát nem aktiválta, és több, mint 3 napig nem mérte meg a bazális testhőmérsékletét, a mérési időszak törlődik. A mérési időszak az előző napi mérés időpontjától számított +/- 3 óra. Aktiválja újra az ébresztőórát, és a szenzor újból mérni fogja a hőmérsékletet.

6. Van egy Lady-Comp készülékem, de nem használtam kb. 5 évig. Kell valami speciális dolgot tennem, mielőtt újból elkezdem használni?

Törölje a Lady-Comp memóriájából az összes tárolt adatot, így biztosan nem fogják a régi adatok befolyásolni a készülék működését. A használati utasításban megtalálja az erre vonatkozó információkat.

7. Lady-Comp baby készülékem van. Tároltam a memóriában a szexuális együttléteink időpontjait a memóriában. A kijelzőn felváltva villog a három szín. Lehetséges, hogy terhes vagyok (2015 és 2020 között értékesített készülékek esetében)?

Ön valószínűleg terhes. Ha a kijelzőn a három szín felváltva villog, az azt jelenti, hogy Ön valószínűleg terhes. Ha a három szín folyamatosan világít, a terhesség biztos.

8. Elfogadják a Lady-Comp-ot kézipoggyászban a repülőtéren?

Általánosságban elmondható, hogy a fedélzetre olyan elektronikus eszközöket lehet felvinni, mint a Lady-Comp, egy fényképezőgép vagy akár egy laptop. Néhány olyan eszközt azonban, amely interferenciát okozhat, például a mobiltelefonokat, felszállás és leszállás közben ki kell kapcsolni. A kellemetlen meglepetések elkerülése érdekében kérj tájékoztatást a légitársaságtól az elektronikus eszközök fedélzeti használatára vonatkozó politikájáról.

9. A hangulat / mély szomorúság / stressz befolyásolja az eredményeket?

A tüszőfázisban (a menstruáció első napjaitól a peteérésig) átélt stressz késleltetheti a peteérést, vagy el is maradhat. Ez tehát megnövelheti a ciklus hosszát, és bizonyos esetekben befolyásolhatja a termékenységet. A rendszertelen ciklus összefüggésbe hozható a zavart életmóddal is (fáradtság, rossz étrend, mozgáshiány stb.). Ha szabálytalan a ciklusod, akkor valószínűleg több piros napod lesz. A készülék kijelzései azonban még mindig 99,3%-ban megbízhatóak.

10. A Lady-Comp megmondja nekem, hogy mikor fog megjönni a menstruációm?

A Lady-Comp a ciklusnaptár segítségével előrejelzést ad a következő 6 hónapra vonatkozó menstruációról.

11. Szeretném odaadni a Lady-Compomat egy barátomnak, mit tegyek?

Töröld az adatokat, hogy a hibás adatok ne zavarják a készülék működését. Ehhez kövesd a Felhasználói kézikönyvben leírt eljárást. Az adatok törlése után látni fogod, hogy az adatok még mindig láthatóak a készüléken. Ezek nem a te adataid, hanem mintaadatok, amelyek az első új mérés után törlődnek. Törlés után javasoljuk, hogy az új menstruációs dátumokat manuálisan jelöld a készülékben, a legrégebbivel kezdve, ha ismert. Ezután beállíthatod az ébresztést másnap reggelre. Az ébresztő használata csak az első mérésnél szükséges. Ezután az ébresztő használata nélkül is tudsz hőmérsékletet mérni.

12. A Lady-Compom a 112-13-as hibakódot jeleníti meg. Mit tegyek?

A 112-13-as hiba azt jelenti, hogy az óraelemet ki kell cserélni. Új akkumulátort rendelhetsz webshopunkban. Felhívjuk figyelmedet, hogy a készüléket vissza kell küldeni.